Pannenkoeken voor de Zonnebloemgasten

HEESWIJK-DINTHER-LOOSBROEK-VORSTENBOSCH - Vanwege de coronacrisis is het lastig om activiteiten te organiseren voor gasten van De Zonnebloem. Hoe kun je ze benaderen? Een telefoontje of een bezoekje is op dit moment het enige wat kan. Toch kwam het idee bij het bestuur om de mensen een leuke middag te bezorgen. Pannenkoeken bakken leek ze een mooi en goed plan. Zo gezegd, zo gedaan.

Dus afgelopen weekend gingen de vrijwilligers van de vier kernen aan de slag om totaal 450 pannenkoeken te bakken. Een hele organisatie, maar met hulp van velen en van verschillende sponsoren o.a. Halte 5 en de Coop zeker gelukt. De vrijwilligers van Heeswijk waren uitgenodigd bij de Museumboerderij om daar de pannenkoeken te bakken en te verpakken. In Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch werd de ruimte beschikbaar gesteld door vrijwilligers.

Het was een gezellige maar hectische middag. Wij kunnen dan ook terug zien op een drukke maar zeker plezierige dag. Hopelijk hebben de pannenkoeken gesmaakt!

Toch hopen wij, als bestuur, dat we zo snel mogelijk, leuke activiteiten kunnen organiseren. Om deze activiteiten te organiseren is er natuurlijk ook geld nodig. Wij hopen daarom ook dat wij in oktober kunnen rekenen op jouw stem bij de Rabo Clubkas Campagne.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl