Steffen Morrison opent alternatieve zomerprogramma ‘Kersouwe Klein’

HEESWIJK-DINTHER - Vanaf zaterdag 11 juli gaan de poorten van Natuurtheater de Kersouwe weer een beetje open. In tegenstelling tot voorgaande jaren was het openluchttheater de afgelopen maanden – in verband met corona - gesloten voor spelers en publiek. Een vreemde gewaarwording. Maar met een focus op wat wél kan en inzet van vrijwilligers is het gelukt om in luttele weken een nieuw, aangepast ‘coronaproof’ theaterprogramma in elkaar te draaien. Aankomend weekend bijt Steffen Morrison met zijn band de muzikale spits af.

Soul met Steffen
Steffen Morrison groeide op met de tunes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, máár ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Zijn muzikale bagage kent een bonte mix van invloeden waar hij zijn eigen ingrediënten aan heeft toegevoegd. Hij geeft zijn eigen draai aan het kleurrijke soulgenre.

De soulzanger werd in 2014 bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan The Voice of Holland, waar hij grote indruk maakte. Nadat Steffen in 2016 zijn EP ‘Just Another Man’ uitbrengt gaat het hard. Naast verschijningen op nationale tv en radio en een succesvol festivalseizoen presenteert Morrison zijn single ‘Old Enough to Know Better’; al snel werd uitgeroepen tot Top Song op Radio 2. In het voorjaar van 2018 volgt zijn veelzijdige album ‘Movin’ On’ met medewerking van onder meer Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli Sandé, Leona Lewis) en songwriter/producer Tjeerd Oosterhuis. Met de single ‘You’ve Been Hit by a Butterfly’ als voorbode belooft 2020 een bijzonder jaar te worden voor de soulzanger. We kijken er naar uit om Steffen samen met zijn 5-koppige band in de bossen van de Kersouwe te horen en zien spelen.

Kersouwe Klein
In juli en augustus zal binnen hetzelfde concept ‘Kersouwe Klein’ een gevarieerde rits aan artiesten het openluchtpodium van De Kersouwe nog betreden. Tim Knol en Jett Rebel op respectievelijk 17 en 19 juli, coverband Baby Blue op 25 juli, Het Grote Piratenavontuur voor kids (vanaf 4 jaar) op zondagmiddag 2 augustus, Paul Sinha & Hannah Mae op 8 augustus en cabaretière Kirsten van Teijn op 22 augustus.

Meestal zijn er twee optredens op een avond van elk 75 minuten, en is een drankje inbegrepen in het kaartje. De kaartverkoop is uitsluitend online via de website van het theater (www.kersouwe.nl). De verkoop van kaartjes gaat als een tierelier, maar voor een aantal optredens zijn er nog beschikbaar.

De Kersouwe kijkt er naar uit om met ‘Kersouwe Klein’ bezoekers te ontvangen deze zomer en hen ‘alle ruimte’ te geven om weer van het theater te genieten!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl