De rode jassen van Pinksterfeesten Nistelrode komen er weer aan!

NISTELRODE - Allereerst wenst de organisatie van Pinksterfeesten Nistelrode de Nisseroise ondernemers een succesvol 2020!

Zaterdag 30 mei tot en met dinsdag 2 juni is Nistelrode gereserveerd door Pinksterfeesten Nistelrode. Het thema is inmiddels bepaald en dit jaar worden de basisonderdelen van dit feest; braderie, kermis, kinderparadijs, nostalgische route, straattheater en de Pinksterloop, eens extra onder de aandacht gebracht. Met drie nieuwe organisatieleden in haar gelederen is de organisatie van Pinksterfeesten Nistelrode weer op volle sterkte en gaat deze maand weer op pad om de sponsoren voor editie 2020 een bezoekje te brengen.

Op volle sterkte
De organisatie brengt iedereen graag op de hoogte van de ontwikkelingen van Pinksterfeesten Nistelrode editie 2020: “Wij willen heel graag delen dat, in een tijd dat het lastig is vrijwilligers te krijgen, wij maar liefst drie nieuwe enthousiaste leden hebben die ons team komen versterken.”
De drie jonge leden; Lotte van Grunsven, Geert Herckenrath en Niek Leenders, draaien sinds oktober mee met de organisatie, die verder bestaat uit Rob Geurts, Reginald von Piekartz, Archel Kerkhof, Rian van Schijndel, Bas van der Heijden, Merel Albers en Anke Fransen.

Verrassend
“We zijn ervan overtuigd dat we deze 47ste editie een verrassend programma aanbieden, waarbij wij graag een beroep doen op de ondernemers voor een sponsorbijdrage. Deze maand kunnen ondernemers de leden van onze stichting aan de deur verwachten met de vraag of ze Pinksterfeesten Nistelrode weer willen steunen”, vertelt voorzitter Rob Geurts die hoopt, zoals voorafgaande jaren, dat de ondernemers weer meedoen of het evenement financieel willen steunen. In de mooie nieuwe rode jassen zijn de leden uitermate goed herkenbaar.

De organisatie hoopt dat ondernemers die eind januari nog niemand gezien hebben, zelf contact opnemen via info@pinksterfeestennistelrode.nl.

Je kunt al het nieuws rondom Pinksterfeesten Nistelrode volgen op www.pinksterfeesten-nistelrode.nl en natuurlijk ook via de social media van Pinksterfeesten Nistelrode.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl