Klavertje Vier bij KBO Nistelrode

NISTELRODE - Op vrijdag 22 november ontvangt KBO Nistelrode Sinterklaas tijdens een speciale ontspanningsmiddag in Nesterlé. Tijdens deze middag kunt u genieten van een optreden van Klavertje Vier uit Den Dungen.

Vanaf 13.00 uur wordt u welkom geheten in de foyer met koffie met wat lekkers. Ook kunt u dan loten kopen voor de loterij, waarvan de trekking tijdens de pauze plaats heeft. Het programma in de zaal begint om 13.30 uur met de ontvangst van Sint en Piet, waarna aansluitend het optreden van Klavertje Vier begint. De middag duurt tot circa 16.30 uur.

Muziekformatie Klavertje Vier bestaat al 20 jaar. Het repertoire bestaat uit gezellige en herkenbare nummers, die zij omschrijven als “Hollandse nieuwe en gouwe ouwe”. 

Tot 15 november kunt u zich aanmelden door de strook in te leveren bij het secretariaat op Hoogstraat 14 of in de brievenbus van CC Nesterlé. Of mailen naar kbonistelrode@gmail.com met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Leden betalen bij binnenkomst € 2,00, introducés € 10,00.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl