Sinterklaasintocht Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER - “Hij komt, hij komt.” Het is bijna zover. Sinterklaas komt weer naar Nederland. Natuurlijk brengt de Goedheiligman dit jaar weer een bezoek aan Heeswijk-Dinther, samen met zijn Pieten. Dit bezoek vindt plaats op zondag 17 november. 

Sinterklaas en zijn Pieten hebben dit jaar een nieuwe route en vertrekken deze zondag om 14:00 uur vanaf het kerkplein in Dinther. Vanaf daar vervolgt de Sint zijn route langs de Torenstraat, Julianastraat, Donkeren Dijk, Zijlstraat (rechtdoor), Abdijstraat en de Hoofdstraat richting het kerkplein in Heeswijk. Hier wordt de Sint feestelijk ontvangen door de kinderen van Heeswijk-Dinther. 

We gaan er ook dit jaar vanuit dat er veel kinderen langs de route staan om de Sint een warm welkom te heten! Na de ontvangst op het kerkplein zijn alle kinderen welkom in het Willibrordcentrum naast de Heeswijkse kerk. Binnen is er voor iedereen de mogelijkheid om met de Sint en zijn Pieten op de foto te gaan. Daarnaast zullen de Pieten samen met de kinderen een mooi feestje bouwen. 

Wij hopen jullie zondag 17 november allemaal te mogen begroeten! 

De intocht van Sinterklaas wordt mede mogelijk gemaakt door Jumbo, Ondernemersbelang HD en het Oranjecomité Heeswijk-Dinther. Voor eventuele wijzigingen in het programma kunt u de website http://www.oranjecomite-heeswijkdinther.nl of de Facebookpagina van het Oranjecomité raadplegen. 

Wanneer noodzakelijk, beroept de organisatie zich op het recht om van de geplande route af te wijken.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl