Sinterklaas in Nistelrode

NISTELRODE - De Sint heeft laten weten dat hij zijn intocht in Nistelrode zal maken op: ZATERDAG 16 NOVEMBERWe verwachten de Sint en zijn Pieten om 14.30 uur bij het Tramstation waar de intocht van start zal gaan. De Sint en zijn Pieten zouden het leuk vinden als de route versierd is en er weer veel kinderen langs de weg staan. 

de ROUTE is als volgt: Tramstation – Kromstraat – Over den Dries – Hoef – Laar oversteken – Den Hof- Heuvelstraat- Kerkhoflaan- Parkstraat- Einde CC Nesterlé.  

Trappedoelie heeft dit jaar glutenvrije pepernoten bij. 

Na afloop van de intocht zal in CC Nesterlé gebouw de Sint door de wethouder ontvangen worden en vervolgens willen de Sint en zijn Pieten er een gezellige middag van maken samen met alle kinderen en hun ouders. Sinterklaas vraagt of de kinderen die naar CC Nesterlé komen een oude schoen willen meenemen.

Ook dit jaar zal de Sint weer zijn intrek nemen in zijn slaapwagen op het Raadhuisplein. Wanneer hij in de nacht op pad is geweest, kan hij hier lekker even uitrusten. De Sint ontvangt graag post en dat kan in de brievenbus die aan de wagen hangt. Als je niet vergeet je naam en mailadres op de mooie tekening te zetten dan belooft Sinterklaas om er op te reageren. 

Ook kun je Sinterklaas een mail sturen met al je vragen en of opmerkingen op: sinterklaas-nistelrode@outlook.com. 

Nog even een bericht van de Hoofdpiet:  

Altijd willen weten wat de Pieten voor ontbijt eten?
Gebruik voor de kleurplaat op de achterkant de mooiste kleuren, want dan gaat het op 24 November gebeuren. 30 kinderen mogen bij het ontbijt met één ouder aanwezig zijn. Er liggen dan boterhammen klaar voor groot en klein.      

Lever de kleurplaat in bij de postpiet die je tijdens de intocht ziet
of breng de ingekleurde kleurplaat mee naar het huis van de Sint. 
Graag voor 18 november zodat hij hem op tijd vindt. 
Dan gaat hij de 30e aller mooiste kleurplaten uitzoeken. 
En wie er gewonnen heeft doet hij de 21e November uit de doeken. 
Dus de 21e November laat hij het jullie weten,
Wie er op het pietenontbijt mee mogen eten. 

Het pietenontbijt wordt mogelijk gemaakt door Eetcafé ’t Pumpke.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl