The Proms of Liberty

HEESWIJK-DINTHER - “Een prachtige mix van indrukwekkende soundtracks gecombineerd met mooie liedjes, soms klein en sfeervol, andere keren groots en meeslepend. Dat is het muzikale recept van The Proms of Liberty” aldus Hans Thijssen, sinds juni 2015 dirigent van de Koninklijke Fanfare St. Willibrord.

“We vieren met dit concert 75 vrijheid hier in Nederland. In die 75 jaar is het op lang niet alle plekken in de wereld vrede geweest. Die situaties, conflicten, oorlogen komen voorbij in muzikale momenten. Denk aan Miss Saigon, Russians, Welterusten meneer de president, Over de Muur. Natuurlijk zal het publiek kunnen gaan luisteren naar Soldaat van Oranje en ook het aangrijpende Schindlers List komt voorbij”.

Het orkest is in het voorjaar begonnen met de voorbereidingen voor dit concert op een toch wel unieke locatie, de kerk van Heeswijk. Samen met een combo en een 4-tal vocalisten is er door de fanfare intensief gerepeteerd om van dit evenement een succes te maken.

Het zullen twee fantastische avonden worden waarbij het publiek kan genieten van prachtige muziek maar ook van unieke beelden en licht waarbij de kerk door middel van speciale projectie op een unieke manier gebruikt gaat worden om beelden en licht op te projecteren.

Heeswijkse kerk, 25 & 26 oktober aanvang 20.30 uur.

Er zijn nog kaarten maar ben er snel bij!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl