Krullendonk kleurt geel & blauw

KRULLENDONK - Het 5-jarig jubileum van Verstegen Timmerwerken was de aanleiding tot een bijzondere samenwerking tussen Stichting Carnavalsviering Heesch, Centrum Management Heesch en Sander Verstegen. Sander, als eigenaar van Verstegen Timmerwerken, wilde op een bijzondere manier aandacht geven aan zijn 5-jarig jubileum.

Sander Verstegen draagt SCH een warm hart toe en omarmde het idee om Krullendonk tijdens de optochten meer kleur te gaan geven. Door alle huizen, die langs de route van de optocht aan ’t Dorp grenzen, te voorzien van blauw / gele vlaggen, wordt er een extra dimensie gegeven aan de optocht. Het leek Centrum Management Heesch een uitstekend idee en wilde hier graag een bijdrage aan leveren door geel / blauwe ballonnen daaraan toe te voegen. De optochten in Krullendonk staan bekend om hun kleurrijke invullingen en door deze actie zal het alleen maar versterkt worden.

Diverse vrijwilligers vanuit SCH zijn de huizen langs ’t Dorp gegaan om de vlaggenlijnen, die door Verstegen Timmerwerken zijn gesponsord, aan te bieden met de vraag deze in aanloop naar het carnavalsweekend en tijdens de optochten aan de huizen op te hangen. Vergezeld met de, door Centrum Management Heesch, gesponsorde ballonnen moet het tot een kleurrijk geheel komen.

“Carnaval is een feest en dat moeten we ook uitdragen”, aldus Sander Verstegen. Een uitspraak waar zowel SCH als Centrum Management Heesch volmondig achter staan.

Zien we je tijdens de Carnaval in Krullendonk?

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl