Carnavals-middag voor senioren

NISTELRODE - Evenals voorgaande jaren organiseren wij voor alle senioren van Nisseroi weer samen met Carnavalsstichting De Wevers een speciale carnavalsmiddag in CC Nesterlé. De middag wordt gehouden op zondag 9 februari en begint om 14.00 uur.

We bieden een afwisselend programma met klets, muziek en dans. Prins Frits d’n Urste is met zijn gevolg aanwezig. Omdat de pronkzittingen dan net achter de rug zijn is dit een mooie gelegenheid om nog eens te genieten van enkele mooie acts. We zijn benieuwd naar de verrichtingen van de dansgarde, de huppels en anderen.

Ton Brekelmans
Uit Udenhout komt Ton Brekelmans, 70 jaar oud en al sinds 1978 actief als tonpraoter. Aanvankelijk een verlegen mènneke, die in de verste verte nooit maar een moment gedroomd heeft om in een latere levensfase zoveel mensen te kunnen laten lachen en te boeien met zijn humor en zijn voordrachtskunst.

Inloop vanaf 13.30 uur met koffie/thee. Het programma duurt van 14.00 uur tot 16.30 uur. De entree is € 5,00 inclusief gratis kopje koffie of thee, twee consumpties en een hapje tijdens de pauze.

Aanmelden tot uiterlijk 19 januari door de strook of een briefje in te leveren op Hoogstraat 14 of in de brievenbus van CC Nesterlé. Mailen naar kbonistelrode@gmail.com kan ook.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl