Dit weekend open dag bij Francês Terwindt Healthcare Centre

Een leven als een schilderij. Alle facetten zitten er in; alle opgedane ervaringen, van studie en – vooral – levenservaringen. Aan het woord is Francês Terwindt in haar mooie en sfeervol ingerichte praktijkruimtes. In de ene ruimte heerst serene rust die nodig is voor massage, voetreflex en pedicure, in de andere ruimte beheersen kleuren de ruimte.

Troostgoed

Zelf heeft zij voor het verwerken van verdriet heel veel steun aan haar creativiteit. Zo heeft zij van kleding van haar nog maar pas overleden moeder een liefdevol kleed gemaakt en waren dingen vanuit haar jeugd de basis voor een prachtig schilderij, opgedragen aan haar jeugd en de tijd met haar overleden geliefden. Zij heeft ervaren dat het werken met kleding – dicht op de huid van een dierbare overledene gedragen – een manier is om je verdriet onder ogen te zien en vooral te verwerken, letterlijk en figuurlijk dus. Troostgoed!

Creatief en kleurrijk

Deze ervaring en alle voorgaande ervaringen en studies hebben haar gemaakt tot een vertrouwde coach verlieskunde bij workshops waar u met haar en lotgenoten kunt werken aan uw eigen verwerking. Kennis en kunde zijn niet nodig. U schildert of naait met uw eigen bestaande materiaal en op uw eigen manier. Francês helpt waar nodig, reikt aanwijzingen aan, geeft tijd en ruimte voor emoties en wijst de weg waar u vastloopt. U vertelt uw eigen verhaal in beeld en soms ook met tekst bij een schilderij, kleed of sieraad.

De workshops zijn ook bijzonder geschikt bij verlies van werk, scheiding, ziekte, psychische klachten. Al werkende mag u ervaren waar u vastloopt en hoe u de doodlopende weg weer open kunt maken. Dankzij de kleinschaligheid waarin Francês werkt, kunt u er zeker van zijn dat u niet aan haar aandacht ontsnapt. Daarom ook voor kinderen bijzonder geschikt.

Francês heeft op 5 en 6 januari van 11.00-16.00 uur open dag.
U kunt dan zelf kennis maken met Francês en haar manier van werken.

Meer informatie: http://www.frances-healthcare-centre.nl
Francês Terwindt
Binnenveld 12
5476 LZ Vorstenbosch
Mobiel: 06-13304081
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl