Nieuwe cursus en workshop Mandalatekenen

Willemien Geurts geeft woensdagavond 9 januari om 19.30 uur en donderdagmorgen 10 januari om 9.30 uur een workshop Mandalatekenen. Half januari starten de cursussen weer zowel voor beginners als gevorderden. Het zijn 8 lessen om de veertien dagen.

Mandala betekent magische cirkel. De cirkel staat symbool voor alles wat één geheel is. Een mandala is een cirkel, waarin symmetrische figuren getekend worden vanuit het midden. Mandala’s zijn eeuwenoud en je vindt ze terug in alle culturen.
In deze workshop maak je kennis met de basisprincipes van de mandala. Ook krijg je achtergrondinformatie. Je gaat mandalatekenen vanuit natuurlijke vormen en bewegingen. Je krijgt speelse oefeningen aangereikt die je creativiteit stimuleren. Je ervaart hoe rustgevend het is om met mandala’s bezig te zijn.

Cursus Numerologie in de Mandala

Benieuwd naar de betekenis van je naam? Of die van je geboortedatum? Numerologie of getallenleer is de kennis van de getallen. De Griekse filosoof Pythagoras is de grondlegger van de numerologie. Elk getal heeft een betekenis, een kwaliteit. Die kwaliteiten worden uitgelegd. De getallen van je geboortedatum en van je naam worden in een mandala uitgewerkt. Zo kan je bv. een naammandala, een lettermandala, een herinneringsmandala tekenen. Sterrenbeelden en andere symbolen kunnen daarbij gebruikt worden. Plezier in het tekenen staat altijd voorop. Tekentalent is niet nodig. Je wordt stap voor stap geholpen. Daardoor is deze cursus ook voor beginners heel inspirerend. Het is een cursus van 4 lessen één keer per maand.

De workshops en cursussen worden gegeven op een mooie locatie aan de rand van het bos in Nistelrode. Heb je zin om mee te doen of heb je nog vragen? Bel Willemien Geurts 0412-612022 of kijk op www.mandalart.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl