Financieel Centrum Heesch, dé RegioBank gericht op Nistelrode en Heesch

NISTELRODE/HEESCH - Met haar bijna 25 jarig bestaan is er al het een en ander geschreven over Financieel Centrum Heesch. Maar wie zijn de gezichten erachter? En hoe zit het precies met ‘de bank’? 

Het gezicht achter RegioBank bij FCH is Esther Kouwenberg. Wellicht hebben jullie al eens kennis met haar gemaakt. Voor alle bank- en kredietvragen zowel particulier als zakelijk kun je bij haar terecht.

Financieel Centrum Heesch en zelfstandig adviseur van RegioBank, is dé bank gericht op Nistelrode, Heesch en omstreken. Een ouderwetse bank midden in ‘t dorp. Geen pinautomaat of andere fratsen maar een balie mét persoonlijk contact. Met medewerkers die allen gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied kunnen we een (onafhankelijk) totaalpakket leveren op het gebied van Hypotheken, Verzekeringen en Bankzaken. We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en staan ook ‘s-avonds voor u klaar, wel zo fijn! 

Wees welkom en loop eens binnen aan ‘t Dorp 9 in Heesch. Dichtbij de grote rotonde ‘t Kruispunt in Heesch, slechts 3 km van Nistelrode.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl