Heerkens Vers in Nistelrode. Want wat je vers haalt is lekker

NISTELRODE - Al sinds 1965, toen Harry Heerkens als venter van groente en fruit in Nistelrode begon, is Heerkens groente en fruit een begrip in de regio. Twintig jaar geleden startte zoon Gert-Jan met echtgenote Mariëlle hun groothandel in groente en fruit voor de horeca. Aanvankelijk voor restaurants waar vader Harry ook al aan leverde, maar al snel groeide het bedrijf uit tot een leverancier van verse groenten en fruit voor horecazaken in de wijde omtrek en dieper landinwaarts. 

Groei
In die twintig jaar is de zaak enorm gegroeid. Niet alleen in bedrijfsoppervlakte – er kwamen maar liefst twee enorme bedrijfsruimtes bij - maar ook in personeel en logistiek. Inmiddels beschikt het bedrijf over een grote verwerkingskeuken, gekoelde opslag en een efficiënt distributiesysteem. Met een professioneel team van zo’n 90 medewerkers en een wagenpark van dertien vrachtwagens voorziet Heerkens een groot aantal horecazaken dagelijks van verse groenten en fruit. Landelijk wordt het vervoer verzorgd via derden. Dus waar je ook eet in Nederland: grote kans dat de groenten en fruit op je bord afkomstig zijn van Heerkens. 

Kwaliteit
Die horecaklant bestelt elke dag zijn gewenste verse producten. Heerkens zorgt ervoor dat alle producten voorradig zijn. Altijd vers. Elke dag komen honderden kilo’s groenten en fruit vers binnen, en worden meteen de volgende ochtend in alle vroegte verwerkt. Ongeveer de helft wordt gewassen en gesneden; de andere helft gaat onbewerkt de deur uit. Heerkens gaat voor kwaliteit, die moet gewoon heel goed zijn. Wie voor Heerkens kiest, kiest voor vers én voor goed. Dat ze goed bezig zijn bewijst ook wel de erkenning die zij kregen met de titel Ondernemer van het jaar in Bernheze in 2014. 

Nieuwe huisstijl
Bij hun missie van vers en goed, hoort ook een eigentijds, helder en strak logo. De huisstijl heeft onlangs dan ook een opfrisbeurt ondergaan, met een logo in frisse kleuren en met de naam Heerkens Vers als prominent uitgangspunt. Want vers is wat het bedrijf vooral wil uitstralen. En dus is de naam Heerkens Vers niet langer een naam van de mensen erachter, maar draagt die vooral een merk uit. Een ijzersterk merk, waarbij hun motto ‘Wat je vers haalt is lekker’ honderd procent gewaarborgd wordt. 

Heerkens Vers
Waardsestraat 15
Nistelrode
www.heerkensvers.nl

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl