Kom naar Hulliewien als je durft!

UDEN - Bij Hullie in Uden hebben ze dit jaar de herfstvakantie omgedoopt tot Hulliewien Herfstvakantie. Tijdens deze vakantie wordt heel Hullie omgetoverd in een magische kindvriendelijke Hulliewien sfeer, met diverse activiteiten voor groot en klein. Een overvol programma met voor ieder wat wils. Op sommige dagen is er een spannende Hulliewien speurtocht door heel Hullie, waar een gratis Hullie kinderfeest voor 8 kinderen mee te winnen valt. En wat te denken van Hulliewien Schmink & Verkleedpartij. Kinderen worden geschminkt, mogen een Hulliewien pak aantrekken, waarna een fotoshoot plaats gaat vinden. Op deze manier krijg je superleuke foto’s, welke via Facebook gedownload kunnen worden.

Op sommige dagen mogen kinderen samen met dansinstructrice Janie van de Ven van JAVD Dance een Hulliewien danswerkwinkel bijwonen en wat ze geleerd hebben mogen ze laten zien op Hullie podium! Spannend! En wat te denken van Hulliewien Schilderwerkwinkel. Hier mogen kinderen zelf een spannend schilderij maken op een echt doek.

Kortom Hulliewien Herfstvakantie mag je niet missen! 

Verder heeft Hullie haar menukaart gewijzigd en zijn er heerlijke nieuwe gerechten verkrijgbaar. Dit combinerend met Hullie vernieuwde speciaal bierkaart en Hullie nieuwe wijnen, zorgt ervoor dat ook de volwassenen heerlijk kunnen genieten bij Hullie. 

Een ding is zeker: Kom naar Hulliewien Herfstvakantie als je durft……….. 

Hullie is dagelijks geopend van vrijdag 11 t/m zondag 20 oktober van 10.00 tot 19.00 uur en op de zondagen zelfs van 10.00 tot 20.00 uur.

Hulliewien programma

Zaterdag 12 oktober: Hulliewien speurtocht
Zondag 13 oktober: Hulliewien speurtocht
Maandag 14 oktober: Schminken+verkleden+fotoshoot
Dinsdag 15 oktober: Hulliewien schilderwerkwinkel
Woensdag 16 oktober: Hulliewien danswerkwinkel
Donderdag 17 oktober: Schminken+verkleden+fotoshoot
Vrijdag 18 oktober: Schminken+verkleden+fotoshoot
Zaterdag 19 oktober: Hulliewien speurtocht
Zondag 20 oktober: Hulliewien danswerkwinkel

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl