Fiscale Eindejaarstips 2018 & Belastingplan 2019

BERNHEZE - Ieder jaar wordt er op Prinsjesdag een nieuw Belastingplan gepresenteerd voor het komende jaar. Dit betekent dat weer veel wijzigt op allerlei gebieden. Daarnaast verschijnen er regelmatig nieuwe Besluiten van het Ministerie van Financiën en komt er dagelijks nieuwe jurisprudentie bij.

Wij houden u graag op de hoogte van de belangrijkste en recentste ontwikkelingen en hebben een aantal onderwerpen geselecteerd die voor u van belang kunnen zijn. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor onze informatiebijeenkomst: Fiscale Eindejaarstips 2018 & Belastingplan 2019 

Gastspreker
De informatiebijeenkomst wordt wederom uitgebreid besproken en boeiend toegelicht door de heer drs. Jan Zweekhorst. Jan is verbonden aan bureau Vaktechniek bij het SRA, onderhoudt namens het SRA de fiscale contacten met Den Haag en heeft vaker voor ons als gastspreker opgetreden. Een kenner dus!

Kosten
Uiteraard zijn er voor u géén kosten aan deze informatiebijeenkomst verbonden.

Locatie en aanmelding
De bijeenkomst zal plaatsvinden van 20.00 tot 22.00 uur in Café Zalen 't Tunneke, 't Dorp 148, 5384 ME te Heesch. Ontvangst vanaf 19.30 uur. Wij zien u graag op donderdag 22 november aanstaande. 

Wilt u laten weten of u komt en zo ja met hoeveel personen? U kunt zich nu al aanmelden via info@soestacc.com! U krijgt dan van ons een bevestiging van uw deelname per e-mail toegestuurd. Neemt u gerust uw collega of kennis mee.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl