Van Bon Installaties–Technisch Beheer BV verder als Hoppenbrouwers Techniek Heesch

HEESCH - Van Bon Installaties – Technisch Beheer BV en Hoppenbrouwers Techniek BV werken vanuit dezelfde mentaliteit en delen een gezamenlijke toekomstvisie over techniek. Vanaf maandag 11 juni jl. gaan zij dan ook samen verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek BV.

In februari 2018 sloot Van Bon Installaties – Technisch Beheer BV zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek BV. Vanuit Heesch heeft het familiebedrijf Van Bon Installaties – Technisch Beheer zich de afgelopen 63 jaar ontwikkeld tot een professioneel adviserend, installerend en beherend W-installateur. Door de overgang van Van Bon naar Hoppenbrouwers Techniek is de onderneming op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde even sterk vertegenwoordigd.

Met de komst van de nieuwe vestiging in Heesch, werken we lokaal verder aan onze geworteldheid en tegelijkertijd breiden we ons werkgebied verder uit. In de toekomst zal de zelfstandig opererende vestiging in Heesch doorgroeien naar een locatie met meerdere disciplines. De vaste, vertrouwde contactpersonen vanuit de vestiging blijven de persoonlijke service bieden die men gewend is.

Door de directe groei staan er diverse vacatures open, voor meer informatie kijk op: www.hoppenbrouwerstechniek.nl 

De contactgegevens van Hoppenbrouwers Techniek Heesch:
Osseweg 3
5384 NA Heesch 
0412 451623

heesch@hoppenbrouwers.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl