Vacature : Medewerker Theater-programmering / -Exploitatie

HEESCH - CC De Pas in Heesch is een veelzijdig multifunctioneel  bedrijf dat in het centrum van Heesch gevestigd is. De Pas biedt naast ruimte voor sociaal-culturele, maatschappelijke en culturele activiteiten ook ruimte voor zakelijke bijeenkomsten en congressen. Een van de peilers van De Pas is de theaterfunctie waar naast de nodige uitvoeringen van plaatselijke en regionale aard ook professioneel theater op de buhne staat. Voor deze tak zoeken wij per direct een 

Medewerker Theater-programmering / -Exploitatie

Het profiel
Theaterprogrammering ;
Ontwikkeling eerste ideeen mbt jaarlijkse programmering en daartoe bekijken van voorstellingen, samenstellen van de defintieve programmering en organisatie van de theaterprevieuw

Theaterexploitatie ;
Verantwoordelijk voor exploitatie van het theater binnen de begroting. Dit omvat oa het verzorgen van de publiciteit en alles wat daar mee samen hangt, het opzetten en uitvoeren van acties om meer bezoek te genereren, de verantwoordelijkheid over de theaterkassa, alles organiseren rondom de voorstellingen.

* MBO werk en denknivo met affiniteit voor theater en/of cultuur,
* Kennis en ervaring met theaterprogrammering en exploitatie
* Accuraat, vlot, representatief en ondernemend

De functie
Het betreft een functie van 18 a 20 uur/per week, die gehonoreerd wordt conform de Horeca cao. In verband met de aard van de functie is flexibiliteit betreffende de werkuren een must.

Aanstelling geschied in eerste instantie voor bepaalde duur, bij gebleken geschiktheid om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Sollicitatie
Stuur uw sollicitatie en motivatie, voorzien van een uitgebreid CV en foto naar Wilco Schrijvers per email naar w.schrijvers@de-pas.nl . Nadere mondeling informatie wordt ook door hem versterkt ; 0412-451634.

Uw reactie dient uiterlijk voor 27-1-2018 in ons bezit te zijn. 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl