Welk team wint de Nisseroise Kwis 2012?

Op 12 januari weten we het!
Op 28 december speelde heel Nistelrode mee met de tweede editie van de Nisseroise Kwis. De kwismasters zijn volop bezig de kwisboeken na te kijken en te checken. Met een pittige opdracht: op zaterdag 12 januari is de uitslag-/feestavond. Die avond maken we bekend of Ut klène bruurke zijn titel prolongeert of dat er een nieuwe nummer één is die de titel van ‘slimste Nisseroise’ mag claimen. Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom in partycentrum ‘ t Maxend voor de feestelijke uitslagavond .

Tweede editie weer verrassend
Met de tweede editie van de Nisseroise Kwis wist de organisatie opnieuw deelnemers te verrassen. Zo was er dit jaar voor het eerst een geheime opdracht waarbij werd gevraagd om de muziek/radiokenner uit ieder team naar `t Maxend te sturen. Dit teamlid werd een uur lang onderworpen aan de meest uiteenlopende vragen met daarin geluidsfragmenten en radiospelletjes. Een pittige opdracht voor alle aanwezigen en al helemaal voor de jongste deelnemer aan de geheime opdracht: Cas, 9 jaar. Om 23.00 uur startte de afterparty. Ook dit was nieuw dit jaar en bleek direct een succes. Er stond een DJ klaar om iedereen die het kwisboek kwam inleveren te entertainen. Tot in de late uurtjes werd er nagepraat en werd de organisatie onder vuur genomen over de meest uiteenlopende vragen.

Mee leven en horen wat er bij de buren speelt dankzij WanFM
WanFM deed de hele avond live verslag vanuit het Maxend en bezocht verschillende deelnemende teams en locaties in het dorp voor live verslag. Zo hoorden de teams van elkaar hoe zij de vraag over de lengte van de route in de supermarkt oplosten, maar weten we nu ook dat er een kersverse opa en oma in het dorp zijn.

Uitslag-/feestavond
Op zaterdagavond 12 januari vertellen we je hoe jullie de kwis dit jaar maakte. Wat is de gemiddelde score? In welke categorie scoorden de teams het best? En welke bijzonderheden lazen we terug tijdens het nakijken?

Naast de 1e - € 250, 2e € 150,00 en 3e prijs € 50,00 gaan er dit jaar nog meer prijzen weggegeven worden. Dus ook al denk je buiten de podiumplaatsen te vallen: ook dan maak je met je team kans op een mooie prijs. We zien je graag 12 januari! ‘Nabuurten’ tijdens gezellige uitslagavond met DJ en band . Je bent van harte welkom vanaf 20:00 uur, de opening van de uitslag-/feestavond is om 20:30 uur.
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl