Vakantiefotowedstrijd met thema Bernheze

BERNHEZE - De redactie van DeMooiBernhezeKrant en www.mooibernheze.nl houdt een fotowedstrijd met dit jaar als onderwerp: Bernheze. Nu we weten dat, in verband met het coronavirus, vele inwoners van Bernheze thuisblijven of in eigen land vakantie vieren, hebben we gekozen om de fotowedstrijd ook lokaal te houden.

Ga in Bernheze op zoek naar een mooi plekje. Het bos, de Kilsdonkse Molen, je achtertuin of op het terras. Er zijn allerlei onderwerpen waarin mensen, dieren en dingen een rol spelen, waarbij een verwijzing naar Bernheze de hoofdrol speelt.

Hieronder alvast wat voorbeelden zodat je ziet wat er allemaal mogelijk is. 

De fotowedstrijd staat open voor alle lezers van DeMooiBernhezeKrant en www.mooibernheze.nl. De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden (in JPG formaat, resolutie 300 DPI en tenminste 1MB groot). Stuur geen archiefopnamen, maar alleen recent gemaakte foto’s. Ook toelichtingen op of bij de foto’s zijn niet nodig; een goede foto vertelt zelf het verhaal. Bedenk ook dat foto’s vaak meer ‘zeggen’ als er mensen op staan!

Iedere deelnemer aan de wedstrijd mag maximaal drie foto’s sturen naar de redactie. Stuur een mail naar:
info@demooibernhezekrant.nl met vermelding: fotowedstrijd. Vergeet niet om duidelijk je naam, adres en telefoonnummer
te vermelden. Insturen kan tot en met 30 augustus.

De foto’s worden beoordeeld door een jury die bestaat uit fotografen van DeMooiBernhezeKrant, bijgestaan door fotograaf Wim Roefs uit Loosbroek. Zij kiezen uit de ingezonden foto’s de drie mooiste, die beloond zullen worden met de eerste tot en
met derde prijs.

Eerste prijs: De winnende foto op een aluminium plaat in het formaat 60 x 40 cm ter waarde van € 60,-, aangeboden door Mario Super Size XL uit Nistelrode.

De winnende foto’s worden bekendgemaakt en gepubliceerd in DeMooiBernhezeKrant in week 38 of 39. Uit de ingezonden foto’s wordt bovendien een selectie gemaakt die op www.mooibernheze.nl wordt gepubliceerd.

Wij wensen je een fijne vakantie toe en kijken uit naar de vele mooie inzendingen. Knip ze! 

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl