Prinses Irene blijft rode streep zien

De belangrijke inhaalwedstrijd Concordia/Boskant leverde een nederlaag op voor Prinses Irene dat zich daardoor niet uit degradatiegevaar wist te spelen. De wedstrijd begon pas om 20.00 uur door materiaalpech. In de spiksplinternieuwe sporthal in Sint-Oedenrode ontbraken de opzetstukken die de paal en de korf in het gareel moeten houden. Prinses Irene begon goed aan de wedstrijd, maar halverwege de 2e helft gingen de vrouwen uit de gemeente Sint Oedenrode erop en erover.

Of het tijdstip, de luttele mogelijkheden tot trainingen de afgelopen periode of de verre van normale warming-up was: beide ploegen kwamen aan het begin van de wedstrijd amper tot scoren. Toch wist Prinses Irene hier overheen te stappen en tot drie keer toe te scoren: 0-3. Deze doelpunten voelde als een genoegdoening voor de opgelopen vertraging en alle trammelant, want de spirit om te winnen was groot. Echter bleek deze voorsprong van korte duur, want Concordia/Boskant wist tot drie keer toe terug te doen en wel door zich via slim spel uit te spelen. Laat op deze avond, namelijk om 21.15, werd er gerust met een stand van 3-4.

In de tweede helft leek de koek verder op te zijn geraakt. Het greintje energie dat er in de eerste helft nog in leek te zitten, was volledig verdwenen in deze fase. De doelpunten gingen nog wat op en neer, van 5-5 naar 6-6 en 7-7, waarbij het wel steeds Prinses Irene leek te zijn die initiatief hierin nam, maar verzaakte uit te bouwen. Na de 7-7 was het echt gedaan en liep Concordia/Boskant uit naar een 10-7 overwinning.

Opstelling en scores: Lieke van Griensven 1x, Marina van Venrooij ('47 Laura van de Ven), Dianne van der Burgt ('52 Linda van Venrooij), Annelies Thijssen ('52 Lindy Exters), Linda van Tilburg 2x, Lotte Wilbers 2x, Esther van Venrooij, Renou van de Laar 2x.Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl