Oliebollentoernooi 2012 volleybalvereniging Tornado

Op donderdagavond 27 december organiseerde volleybalvereniging Tornado alweer voor de 7de keer het Oliebollentoernooi. Verdeeld over 3 poules konden de 19 teams, die zich hadden ingeschreven voor dit gezellige toernooi, hun volleybaltalenten tonen. De poules waren zoveel mogelijk ingedeeld op speelsterkte zodat iedereen leuke wedstrijden kon spelen.

Flower Power
In de pauzes tussen de wedstrijden kon er genoten worden van de traditionele oliebollen in te sportkantine. De wedstrijden werden daarnaast muzikaal opgeluisterd door muziekkapel de Dûrzakkers. Thema dit jaar was Flower Power, in de sportkantine waren na afloop dan ook een aantal ‘hippies’ te vinden!

Loterij en feest
Ook was er een loterij waar een aantal trouwe sponsoren van volleybalvereniging Tornado prijzen voor beschikbaar hadden gesteld: van Tilburg , Hubo Ketelaars, Marya schoenmode, Eetcafe 't Pumpke, Rainbow Center, Jack Martens Tweewielers, Strijbosch, Slagerij van Kessel, Ceelen groente & fruit en LipsGroen.

Het succesvolle toernooi werd na de prijsuitreiking afgesloten met een gezellig feest waarbij DJ René de vermoeide voetjes van de toernooigangers toch nog van de vloer kreeg!

Namens volleybalvereniging Tornado danken wij iedereen die aan dit toernooi heeft meegedaan. Daarnaast natuurlijk heel veel dank aan de vrijwilligers en de sponsoren die dit toernooi mede mogelijk hebben gemaakt!

Beachvolleybal toernooi 28 april 2013
Volgend jaar zal er ongetwijfeld wederom een Oliebollen toernooi door volleybalvereniging Tornado worden georganiseerd…. Maar zo lang hoeven we niet te wachten! Tijdens deze avond werd ook aangekondigd dat volleybalvereniging Tornado op 28 april 2013 een beachvolleybaltoernooi gaat organiseren! Dit toernooi zal worden gehouden midden in het dorp, op het Raadhuisplein. Iedereen is welkom om mee te komen doen, er kunnen zich teams van minimaal 4 personen inschrijven. Daarnaast zal er ook een afzonderlijk programma zijn voor de jeugd.

De inschrijving voor het toernooi is reeds geopend. Meer informatie verschijnt binnenkort onze website: www.vc-tornado.nl .
Volleybalvereniging Tornado wenst iedereen een heel gezond en sportief 2013!
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl