Zin van Bernheze

HEESWIJK-DINTHER - Donderdag 21 november organiseert de Bernhezer KunstKring (BKK) de 17e Zin van Bernheze! ‘Poëzie en…er mag gelachen worden!’

Wederom krijgt u de gelegenheid optimaal gebruik te maken van uw ‘vermogen tot beleving en waardering’. Te midden van prachtige schilderwerken van de Loosbroekse kunstenares Hannie Roefs, pakt de BKK weer flink uit met toppers die niet alleen het publiek aan zich weten te binden, maar ook de kunst van het vermaken verstaan. Er mag weer gelachen worden! Dichters en duizendpoten. Optredens met diepgang en humor wisselen elkaar weer ruimschoots af deze avond. Net als de bitterballen na afloop. Met mosterd. Ontdek de Zin van Bernheze bij Stanserhorn, Heibloemsedijk 7, in Heeswijk Dinther. Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Entree vijf euro. 

De kunst van schilderen, taal, muziek en humor
Deelnemers zijn de Brabantse singer-songwriter en voormalig profvoetballer Björn van der Doelen, tonprater Andy Marcelissen, befaamd dichteres Gerda Blees en woordkunstenaar Frank van Pamelen. Presentator Mathieu Bosch verbindt de verhalen.

Meer info: www.debkk.nl, reserveren: info@debkk.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl