CC Servaes binnenkort weer open

HEESWIJK-DINTHER - Vanwege de versoepeling van de coronamaatregelen heeft het bestuur van CC Servaes besloten om niet te wachten tot 1 september om open te gaan maar op maandag 20 juli de deuren weer te openen. Iedereen is weer van harte welkom met inachtneming van de RIVM maatregelen en het coronaprotocol van CC Servaes. Deze kun je vinden op de website www.ccservaes.nl

Daarnaast zullen er flyers worden opgehangen, waarop in grote lijnen de RIVM maatregelen worden aangegeven. Er zullen middelen zijn om de handen te desinfecteren en er zal een bezoekerslijst worden bijgehouden.  

De prikpost en de GGD zullen nog niet starten in CC Servaes. Voor de andere clubs/organisaties kun je contact opnemen met het bestuur of de verantwoordelijke van de groep. Nog niet alle activiteiten kunnen gerealiseerd worden binnen de anderhalve meter.  

CC Servaes zal in de komende vakantieperiode open zijn als er groepsactiviteiten plaatsvinden. Tijdens deze openingstijden kan er ook gebruik gemaakt worden van de VVV. Er zijn weer nieuwe recente wandel/fietsroutes te koop, VVV- bonnen en andere (Brabantse) artikelen. 

Als er geen bezoekers/activiteiten zijn, wordt CC Servaes tijdens de vakantieperiode ( week 31, 32 en 33) gesloten.  

Voor de bezoekers die vrij komen biljarten is het verzoek om vooraf te reserveren: telefonisch via CC Servaes 0413-294077: indien dit nummer niet bereikbaar is via Fred v.d. Berg telefoon 06-10535470.  

Nogmaals aandacht voor het coronaprotocol. Iedereen die in CC Servaes binnenkomt is persoonlijk verantwoordelijk voor de naleving van dit protocol wat te vinden is op de website. Wij hopen velen van jullie, na een afwezigheid van ruim 4 maanden, weer te kunnen verwelkomen in ons gemeenschapshuis. Wij zijn er klaar voor!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl