Coronaviering in onze kerken

HEESWIJK-DINTHER-LOOSBROEK - Nu onze kerken weer open zijn en er rond de 100 personen in mogen, willen we in een speciale viering '12 juli' stilstaan bij de velen die in afgelopen maanden overleden zijn. Het coronavirus heeft een behoorlijke impact gehad op onze samenleving en we zijn er nog niet vanaf. Lange tijd nog zullen we met beperkingen moeten leven. Beperkingen zorgen er echter ook voor dat we elkaar meer nodig hebben (met anderhalve meter afstand!). Afstand en nabijheid: in dat spanningsveld leven we. Afstand is er ook ten aanzien van onze overledenen: zij zijn elders. Nabijheid met hen kunnen we vieren als we samen voor hen en met hen bidden. Dat is het doel van deze speciale viering op 12 juli.

Om 9.30 uur is er een viering in Sacramentskerk en in Loosbroek – Sint Antoniuskerk
Om 10.45 uur is de viering in Heeswijk-Dinther – Sint Servatiuskerk.

Wil je een speciale intentie opgeven dan kan dit via de eigen geloofsgemeenschap. Zie onze website: www.parochieheiligeaugustinus.nl.

Vanwege het kanaliseren van het aantal kerkgangers is het verplicht om een ticket te reserveren via: eventix.shop. Voor wie geen computer, tablet of smartphone heeft: bel 073-5031215 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl