Groot Internationaal G- Judo toernooi In Gruit-Meeuwen België

HEESCH-NISTELRODE - De oliebollen en vuurwerkpijlen zijn nog niet verdwenen of team Tanoshii/- Conscius Sports komt alweer in actie op een judotoernooi In België. Zondag 5 januari trok Team Tanoshii/- Conscius Sports naar Gruit-Meeuwen voor deelname aan het 5e internationale G Judo toernooi. Dit jaar deden er maar liefst 250 deelnemers mee en na een prachtige parade door de sport arena waar de teams werden voor gesteld kon het toernooi beginnen. Op vier matten streden de judoka’s uit maar liefst zes landen (België, Nederland, Duitsland, Schotland, Engeland en Frankrijk) om het ere metal.

Op mat een moest Karin van Dijk het opnemen tegen sterke tegenstanders, ze deed het zeker niet slecht en mocht een verdiende 2e plek naar huis nemen.

Op Mat twee streden Marcel Berendse en Mason van Dijk in dezelfde poule om het ere metal, Marcel was een beetje te sterk voor Mason waardoor Marcel een verdiende 2e plaats wist te bereiken en Mason een goede 3e plek.

Chloe Geux kwam voor het eerst op een judo toernooi in actie, zeker heel zenuwachtig maar toch met veel plezier en wist een goede 3e plek mee naar huis te nemen.

Ook Thirza Dorenbos deed voor het eerst mee aan een judo toernooi en ook voor haar was het best spannend, maar met heel veel plezier wist ze zich goed staande te houden en verdiende daarmee een goede 2e plek.

Marco van Kaathoven moest op mat drie in een hele sterke poule aantreden. Marco moest flink aan de bak en zag een aantal wedstrijden helaas aan zich voorbij gaan, maar door goed terug knokken wist hij een verdiende 3e plek te bemachtigen.

Trainer Walter van Well is super trots op iedereen die mee gedaan heeft en wil ze dan ook allemaal feliciteren met hun behaalde resultaten.

Wil je eens wat meer weten over het aangepast judo (G-Judo) neem dan eens contact op met Team Tanoshii/- Conscius Sports via: Tanoshiibudoschool@gmail.com of kom een kijken in onze dojo bij Conscius Sports, Beekgraaf 58, 5388 CV in Nistelrode en je kan bellen met 0412-617333.

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl