Recordopbrengst Hersenstichting Heesch

HEESCH - De inwoners verdubbelden hun donatie voor de Hersenstichting ! De inzameling van achtien collectanten en de statiegeldactie bij twee supermarkten bracht tijdens de landelijke collecteweek ruim €2200,- op.

Tijdens de landelijke collecteweek eind januari trotseerden veertien dames en vier heren het gure winterweer. Met gemiddeld €125,- per collectebus resulteerde hun inzet tot een recordopbrengst van ruim €2200,-. De statiegeldactie bij Albert Heijn en Jumbo bracht eveneens het mooie bedrag van €81,- op. Dankzij deze geweldige bijdrage van de Heesche inwoners is de Hersenstichting weer in staat om verder wetenschappelijk onderzoek te financieren. Dit blijft hard nodig en leidt hopelijk tot nieuwe doorbraken naar uiteindelijke genezing.
 
€168,54, toeval of niet? 
De 30 jarige Hersenstichting bedankt alle Heesche donateurs en collectanten. Uit de geweldige inzet van alle collectanten toch even de schijnwerper richten op Jose Claassens en Michel van Houtum. Beide hebben gecollecteerd in de Componistenwijk. Hebben ze onderling afgesproken om allebei precies €168,54 op te halen ?
 
De Hersenstichting gaat met uw donatie de slachtoffers van een hersenaandoening helpen. We gaan er met z'n allen voor om een betere kwaliteit van leven te geven aan mensen met een hersenaandoening zoals een beroerte, een hersentumor, dementie of bijvoorbeeld Parkinson. Geef je om jouw hersenen en heb je de collectant helaas gemist? Je kunt jouw donatie doen op de internet site www.hersenstichting.nl of maak jouw bijdrage alsnog over op IBAN: NL18INGB 0000 000 860. Elke bijdrage blijft welkom.
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl