Gratis cursus 'Start met bridge' voor beginners

NISTELRODE - KBO Nistelrode biedt ouderen de gelegenheid te leren bridgen. Het bridgespel is door iedereen te leren en helpt ons brein in optimale conditie te houden. Daarnaast is het een ontspannen en gezellige manier om mensen te ontmoeten.

Deze bridgecursus is mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit het stimuleringsfonds van de gemeente Bernheze. Deelnemers kunnen daardoor nu zonder kosten deze cursus volgen. We hebben de heer Paul van Dijck uit Zaltbommel bereid gevonden deze cursus te geven. Paul is een ervaren docent, die beginners in 24 dagdelen de kunst van het bridgen bijbrengt.

Vanaf de eerste cursusdag laat Paul zijn cursisten, na een klein stukje theorie van circa 1,5 uur, een uur kaarten met voorgestoken spelletjes. De bedoeling is dan om de voorgaande lesstof toe te passen op de te spelen spelletjes. Paul heeft de ervaring, dat dit bij de meeste deelnemers erg aanslaat: dit is toch waar ze voor komen! 

De cursus wordt gehouden in zaal Menzel van CC Nesterlé op woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur. De eerste keer op 5 februari en vervolgens elke week tot en met 24 juni (behalve op 29 april). Na de zomer zijn er nog 4 lessen op 2, 9, 16 en 23 september.

Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Wil je meedoen, meldt je dan snel aan. Ook als je geen KBO-lid bent. Neem contact op met Wim Timmers, 0412-403639 of stuur een bericht naar kbonistelrode@gmail.com. Toelating tot de cursus in volgorde van binnenkomst. De aanmeldtermijn loopt tot 16 januari. Je krijgt persoonlijk bericht of je mee kunt doen.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl