Kerstviering KBO Nistelrode

NISTELRODE - Volle bak in CC Nesterlé op vrijdag 20 december voor de kerstviering van KBO Nistelrode. Toch mooi dat zovelen zich geroepen voelen om samen die speciale sfeer rond Kerstmis te proeven. 

Zoals gebruikelijk begon het seniorenkoor met kerstliederen en sprak pastoor Ouwens een kerstgedachte uit. Wim Timmers had een mooi gedicht uitgezocht, dat aansluit bij het actuele thema over eenzaamheid. De collecte voor het Ronald McDonald Kinderfonds bracht 290 euro op. Verder keken we naar Pro et Contra met “Kerstmis in het dorpje bij de Peel” en Thieu Sijbers zong dat we “buurte aon moete zien te haauwe”. 

Na een eerste pauze met koffie en krentenbrood ging iedereen weer zitten, benieuwd naar het toneelstuk van onze eigen toneelgroep Van Alles Wè. Het warenhuis was in rep en roer rond het aangekondigde hoog bezoek. Maar toen het bezoek er eindelijk aan kwam, bleek het stuk afgelopen te zijn. Het was een hilarische klucht met een hoog gehalte aan “onderbroekenlol”, echt iets voor de liefhebber… 

Tussen de bedrijven was er een pauze, waarin werd getrakteerd op een consumptie en worstenbrood. Aan het einde werden de spelers met een hartelijk applaus en een bloemetje bedankt voor het geweldige spel. We hopen, dat ze het volgend jaar tegen kerst weer van de partij zijn.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl