Pieter Jouke – Laars Lappen

CC Nesterlé Nistelrode

ER ZIJN TWEE VOORSTELLINGEN: 19.00 EN 20.30 UUR

In Laars Lappen trakteert Pieter Jouke zijn publiek weer op mooie verhalen, interessante inzichten en hilarische grappen. Volgens het NRC is “Jouke uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn. Taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn” en ‘...zijn associaties zijn geestig en vindingrijk...’. Hij linkt het onlinkbare aan elkaar en geeft bestaande ideeën een nieuwe draai. Hij sleept u uit de waan van de dag, zo de tijdgeest terug in.

Allergie informatie: De voorstelling bevat: humor, woordspelingen, meta-humor, emotie-opwekkende teksten en mogelijk sporen van: een mening en muziek.

Tja, wat moet u nog meer weten. De titel zegt eigenlijk alles al. 

‘GA DIE MAN ZIEN’ aldus Dolf Jansen. 

Jouke maakt ook deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en excelleerde op de buis bij het one-liners gezelschap van ‘Pieter Jouke dames en heren’ Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV programma’s o.a. ‘De Taalstaat’ en ‘Zondag met Lubach’. Hij was te zien bij CQC, De slimste mens, Koppensnellers, Het Gesprek en Wat vindt Nederland. Jouke is één van de drie breinen achter Buro Renkema (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek). 

“Hij is briljant...zorg dat je er bij bent...mis het niet” DANIËL ARENDS   

‘Prima verhalen en thema’s waar iedereen zich wel iets bij kan voorstellen’ en ‘... onophoudelijke stroom van grapjes, woorden en taalkunstjes...’ – CABARET.NL 

‘In het hoofd van Pieter Jouke moet het een chaotische, wonderlijke boel zijn.’ en ‘… grappen schrijven kan hij zeker’– VOLKSKRANT 

Trailer van Gloeiende Plaat (zijn vorige voorstelling): youtu.be/slaJ1CXC4l0 

Tickets à € 12,50 zijn alleen online verkrijgbaar 

Voor tickets en overige informatie ga naar www.nesterlé.nl  

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl