Toneelstuk: Een huis met gouden balken

CC De Wis Loosbroek

De spelers van de Verenigde Spelers uit Loosbroek staan dit jaar onder grote spanning. Niet alleen vanwege de naderende toneeluitvoering maar ook vanwege het feit dat hun regisseuse Marielle Dams vlak voor de uitvoering uitgerekend is. Een spannende periode dus voor alle partijen, maar wederom een leuke voorstelling die u niet mag missen!

Het toneelstuk `Een huis met gouden balken` gaat over de twee vrijgezelle zussen, Anna en Hilde. Zij wonen samen in hun geboortehuis, dat al eeuwen in het bezit is van de familie Ruysdael. Carl, de oude butler, bedient bazige Anna op haar wenken. Simpele Hilde voelt zich eenzaam en verlaten, omdat ze al jaren het huis niet meer uit mag van Anna, door een gebeurtenis uit het verleden. Vanwege geldzorgen wil Anna kamers gaan verhuren, maar duldt geen mannen in de nabijheid van haar zuster. Peter die met veel interesse een boek heeft gelezen over het geslacht Ruysdael, wil dolgraag eens rondneuzen in het grote huis. Daarnaast denkt hij dat er flink wat geld te halen valt en samen met zijn maat `Wilde Sjon` reageren ze op de advertentie in de krant. Ze zijn echter niet welkom, zal het de mannen toch lukken om binnen te komen?

De voorstelling is te bewonderen op vrijdag 8 november en zaterdag 9 november in de Wis in Loosbroek. Daarnaast ook op vrijdag 15 november in de Stuik te Vorstenbosch. De zaal is bij alle voorstellingen om 19.30 uur open, de voorstelling start om 20.00 uur. Kaarten a €8,- zijn te reserveren via telefoonnummer: 06-23957423

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl