Sponsordiner stichting Friends of Kurland

Restaurant Wolters Heesch

Marleen Frunt is bestuurslid van de stichting Friends of Kurland. Dit is een stichting die actief is voor township Kurland Village in Zuid-Afrika en zorgdraagt voor projecten die gericht zijn op welzijn en sport. Eén van deze projecten is Soupkitchen, waarin drie keer per week een grote pan soep wordt verdeeld onder kinderen én ouderen die zelf geen warme maaltijd kunnen betalen.

In januari gaat Marleen met een groep van 21 wandelaars (RTB-lopers) naar Zuid-Afrika. Een aantal dagen zullen zij in Kurland verblijven en trainen met de inwoners van dit township. Zij hebben het project Soupkitchen omarmd en willen hiervoor geld inzamelen en dit zelf brengen naar de plek waar het zo goed besteed wordt.

Marleen is een aantal jaren geleden begonnen met het opzetten van een training Sportief Wandelen voor oudere mensen (Oldies). Deze groep is steeds groter geworden en traint drie keer per week. In de ochtend komen deze ouderen samen en wordt er een wandeltraining gedaan. Speciaal voor deze groep ouderen organiseren we nu sponsordiners zodat de Soupkitchen een jaar lang er voor zorgt dat de 'Oldies' daar kunnen eten. Heel veel dank aan restaurants ’t Bomenpark en Wolters. Dankzij hen kunnen we deze diners organiseren!

Restaurant Wolters 

dinsdag 19 november
Afrikaans eten inclusief drank
Kosten € 50,- per persoon

Wil jij komen eten, meer horen over Kurland Village en een bijdrage leveren aan de Soupkitchen? Meld je aan via marleen@friendsofkurland.nl en je ontvangt informatie over reserveren en betaling (vooraf).

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl