Open zondag De Nistel

Piet Geersdijk 2 Nistelrode

In het winterseizoen (november tot en met maart) zijn we iedere derde zondag van de maand geopend, met maandelijks een ander thema. Op deze open zondagen zorgen de thema’s voor extra gemoedelijkheid, sfeer en gezelligheid!

Kinderen kunnen in de ochtend knutselen, er is vers gebak, worstenbrood en heerlijke soep. Natuurlijk kun je genieten van de heerlijke koffie- en thee specialiteiten, maar ook zijn er Abdij- speciaalbiertjes en verschillende wijnen aan het assortiment toegevoegd. De open zondagen worden muzikaal akoestisch opgeluisterd of ingevuld met een ludieke act.

“We gaan van het terras buiten naar de kaarsjes en de open haard binnen”, lacht Kim Rademaker. “Doordeweeks blijft Het Koffiehuis met haar winkeltje en het VVV-agentschap uiteraard gewoon geopend”, voegen Paul Rademaker en Paul Eijkelkamp toe.  De openingstijden van het Koffiehuis zijn: woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 16.30 uur en in het zomerseizoen, dat loopt van april tot en met oktober, ook iedere zondag. Kijk voor meer informatie op www.de-nistel.nl.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl